GameSeat Pro+

Regular Price: €699.00

voor: €499.00

GameSeat Pro+ is de meest complete, multifunctionele en betaalbare race simulator. Sterke opvouwbare instelbare kuipstoel in meerdere standen... Read more
  • Sterke opvouwbare instelbare kuipstoel in meerdere standen
  • Unieke kantelbaar frame met TV/monitorstandaard tot 42 inch toestellen

  • Eenvoudig en snel instelbaar, voor coureurs vanaf 7 jaar
Description GameSeat Pro+

Welkom in de wereld van het racen. Of je nu van Formule 1, Rally of Gran Tourismo houdt, de GameSeat Pro+ is de #1 race simulator om een geweldige en realistische race ervaring te beleven. De GameSeat Pro+ is de meest complete, multifunctionele en betaalbare race simulator!

De gepatenteerde simulator bestaat uit een unieke kuipstoel en aluminium kantelbaar frame. De GameSeat Pro+ is in enkele minuten te monteren, en wordt geleverd met een dikke kwalitatief hoogwaardige vloermat om de simulator op te zetten. Naast 8 inbusbouten voor het vastzetten van permanente aansluitingen, heeft de GameSeat Pro+ verder alleen maar snelsluitingen zodat alles snel en naar wens is in te stellen.

De kuipstoel is in een handomdraai aan te passen van een Rally stoel naar een Formule 1 zitje. Dankzij de vele mogelijkheden om deze stoel in te stellen, vindt iedere racer de perfecte positie in deze stoel.  

Het frame bestaat uit 4 roestvrij stalen telescopen, door het gebruik van meerdere telescopen en gelaste versteviging in alle hoeken ontstaat er een uiterst stabiel frame. Twee telescopen worden gebruikt voor het geleiden van de stuurkolom en pedalen. De andere twee telescopen zijn de stempelpoten en hierop wordt de TV of monitorstandaard gemonteerd. Deze standaard is instelbaar en sterk genoeg om zelfs een grote 42 inch TV te monteren.

Op de telescoophouders kunnen meerdere accessoires gemonteerd worden, waaronder een Butkicker. De GameSeat Pro+ is er voor jong en oud en groot en klein. Doordat de simulator eenvoudig is in te stellen kunnen coureurs vanaf 7 jaar al gaan racen.

De GameSeat Pro+ is de enige Rally, Race en F1 simulator is die in een paar minuten te monteren en te demonteren is en heel weinig plaats inneemt om op te bergen. De simulator wordt geleverd in een doos met een afmeting 75x53x43cm en heeft een gewicht van 30 kilogram. Alle onderdelen zijn zorgvuldig verpakt. Eenmaal gemonteerd neemt de GameSeat Pro+ maar een beperkte ruimte in van 150x55x80cm.

Specifications
Artikelnummer: 9200276
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 26.328
Menu